5nils fotoMusik til konfirmation

En fest for alle generationer

Nils Adrian er en særdeles rutineret musiker. Han er vant til at spille for både børn og voksne. Ved siden af sit virke som musiker laver han børneteater. Når Nils Adrian spiller til konfirmation, er der musik for alle generationer.

Fra klassisk guitar til One Man Band

Nils Adrian indleder med klassisk guitar, når gæsterne går til bords. Som festen skrider frem skifter musikken og flere instrumenter kommer til. Gradvis opbygger Nils Adrian sit One Man Band - Repertoiret krydres med kendte børnesange. Når gæsterne træder ud på dansegulvet er det til lyden af et ”orkester” - et 100% live One Man Band. Lyt til musikken og se videoer ved at klikke her.....

Musikerens rolle

Med sin musik forsøger Nils Adrian at fange stemningen i en fest uden at overtage den. Under middagen er musikken afdæmpet, så gæsterne kan snakke sammen. Der spilles til de omdelte sange.
Dansemusikken vil passe til selskabet. Ved konfirmationsfester er alle generationer til stede, så kortene bliver blandet. Nils Adrian har et meget bredt repertoire - alt sammen musik som han selv kan lide. Musikken giver han sin egen fortolkning.

Syng med på en sang

Sidst på dagen er der måske stemning for lidt karaoke. Nils Adrian har en ekstra mikrofon liggende parat. Kom op og syng med på en sang.

Repertoire

Udover den klassiske musik har Nils Adrian ca. 300 sange, som du kan vælge imellem. Send en mail med de sange, som du gerne vil høre til din fest. Klik ind på festmusik repertoiret her…..

Referencer

Flere kunder har sendt en hilsen til Nils Adrian efter en fest. Læs hvad de skrev her……

Professionalisme

Med Nils Adrian får du en erfaren musikant. Han har spillet musik til fest i over 15 år. Er uddannet på musikkonservatoriet og er fulltime musiker. Læs mere om Nils Adrian her…..

Priser på festmusik

Med bopæl i Århus har Nils Adrian flest job i Jylland. Men han kører gerne til både Fyn og Sjælland.
Ring eller skriv en mail for at få et tilbud. Du kan få kontakt oplyninger her.....

 


tilbage til startside