4nils fotoFestmusik

Tradition og fornyelse

Når Nils Adrian spiller musik til fest, blander han gode traditioner med fornyelse. Der er diner & dansemusik - og måske et lille show! Her på denne side kan du læse hvordan!

Én mand & syv instrumenter

Nils Adrian kommer én mand og spiller som et helt orkester! Musikken spænder lige fra klassisk guitar til rock & roll. Se hele repertoiret her......

Alle fester er unikke

Hver fest har sit eget liv! Med sin festmusik forsøger Nils Adrian at indfange den stemning der er – uden at overtage festen.

Under middagen

Under middagen er musikken afpasset, så alle gæster kan tale sammen. Til forretten spiller Nils Adrian klassisk guitar. Som middagen skrider frem kommer musikken over i andre genrer.

Omdelte sange

Nils Adrian spiller til de omdelte sange. Gennem kontakt til tjener og toastmaster søger han for at få sangene afviklet bedst muligt.

Få gang i dansegulvet

Ved familiefester, hvor mange generationer er til stede, er dansemusikken varieret. Kniber det for gæsterne at komme op af stolene, har Nils Adrian et par kneb, som kan få mere gang i dansegulvet.

Repertoire

Udover den klassiske musik har Nils Adrian ca. 300 sange, som du kan vælge imellem. Det er et sjældent bredt udvalg af både diner & dansemusik. Send en mail med de sange, som du gerne vil høre til din fest. Klik ind på festmusik repertoiret her…..

Referencer

Flere kunder har sendt en hilsen til Nils Adrian efter en fest. Læs hvad de skrev her……

Et kort show

Hvis du ønsker det, kan Nils lave et kort show efter forretten, hvor han præsenterer sit One Man Band. Det sker med 4-5 stykker musik. Varighed max. 15 min.

Professionalisme

Med Nils Adrian får du en erfaren musikant. Han har spillet musik til fest i over 15 år. Er uddannet på musikkonservatoriet og er fulltime musiker. Læs mere om Nils Adrian her…..

Priser på festmusik

Nils Adrian bor i Århus. Han kører gerne til både Fyn og Sjælland. Ring eller skriv en mail for at få et tilbud. Du kan få kontakt oplyninger her.....


tilbage til startside