3nils fotoBryllupsmusik

Tradition og fornyelse

Nils Adrian er en særdeles rutineret bryllupsmusiker. Han blander gode traditioner med fornyelse. I løbet af aftenen kommer han igennem mange musikalske genrer - lige fra klassisk musik til rock´n roll. Det er diner & dansemusik 100% live!

Fra klassisk guitar til One Man Band

Den klassiske guitar indleder, når gæsterne går til bords. Som festen skrider frem skifter musikken og flere instrumenter kommer til. Gradvis opbygger Nils Adrian sit One Man Band. Når gæsterne træder ud på dansegulvet er det til lyden af et ”orkester” - et 100% live One Man Band. Lyt til dansemusikken ved at klikke her.......

Ritualerne

Til bryllupsfesten knytter sig mange ritualer – brudeparret skal op på stolen - gæsterne må kysse brud og brudgom osv. osv. Nils Adrian laver en stemningsfuld underlægning til det hele.

Musikerens rolle

Med sin musik indfanger Nils Adrian stemningen i en fest uden at overtage den. Under middagen er musikken diskret, så gæsterne kan snakke sammen. Der spilles til de omdelte sange.
Dansemusikken vil passe til selskabet. Ved bryllupsfester er der flere generationer er til stede, så kortene bliver blandet. Nils Adrian har et meget bredt repertoire af musik til bryllup.

Syng med på en sang

Sidst på aftenen er der måske stemning for lidt karaoke. Nils Adrian har en ekstra mikrofon liggende parat. Kom op og syng med på en sang - "scenen er din".

Repertoire

Udover den klassiske musik har Nils Adrian ca. 300 sange, som du kan vælge imellem. Send en mail med de sange, som du gerne vil høre til din fest - det kan være på diner & dansemusik. Klik ind på festmusik repertoiret her…..

Referencer

Flere kunder har sendt en hilsen til Nils Adrian efter en fest. Læs hvad de skrev her……

Et kort show

Hvis du ønsker det, kan Nils lave et kort show efter forretten, hvor han præsenterer sit One Man Band. Det sker med 4-5 stykker musik. Varighed max. 15 min.

Professionalisme

Med Nils Adrian får du en erfaren musikant. Han har spillet musik til fest i over 15 år. Er uddannet på musikkonservatoriet og er fulltime musiker. Læs mere om Nils Adrian her…..

Priser på festmusik

Nils Adrian spiller i hele landet. Selvom han bor i Århus, kører han gerne til Fyn og Sjælland
......og Bornholm :) Ring eller skriv en mail for at få et tilbud. Du kan få kontakt oplyninger her.....


tilbage til startside